Hvordan kommunisere med gamle og potensielt nye kunder i en digital verden?

"Skal du nå frem, må budskapet være riktig utformet i riktig kanal"I en situasjon der stadig mer kommunikasjon skjer digitalt, er det vesentlig for virksomheter å ha en strategi på hvordan forholde seg til denne virkeligheten og kunne kommunisere via en rekke sosiale medier på nett.

I dette kurset vil du få opplæring, råd og vink fra en av Norges fremste på dette feltet og du vil kunne operasjonalisere din virksomhet sine strategiske valg og handlingsplaner for digital kommunikasjon.

Velg sted:

Dette lærer du

Modul 2: Gjennomføring av handlingsplaner fra modul 1; hvordan skrive/hvilke innhold/når/hvor

Content marketing
Blogg
E-post utsendelser
Facebook
Twitter
Google+
Instagram
Youtube
Snapchat
Videomarkedsføring


Tilleggsinformasjon

Dette kurset er del 2 av Digital Kommunikasjon og Digital Markedsføring. Målet med kurset er å gjøre deg i stand til å fylle din kommunikasjon med godt innhold slik at du når dine eksisterende og potensielle kunder og forbindelser og ikke minst blir synlig for de kundegruppene du ønsker å være synlig for.

Program

Hvordan kommunisere med gamle og potensielle kunder i en digital verden?

Foredragsholdere

Hvordan kommunisere med gamle og potensielt nye kunder i en digital verden?

Last ned en utskriftsvennlig versjon av kursbeskrivelsen

Kurssted

Ofte stilte spørsmål

 • Er det noen påmeldingsfrist?

  Du kan melde deg på kurset inntil dagen før kurset starter så lenge det er plasser igjen.

 • Hvordan betaler jeg?

  Vi sender deg faktura for kursavgiften på E-post noen dager etter at du har meldt deg på kurs. Kursavgiften må forhåndsbetales og betalingsfrist er i utgangspunktet 14 dager eller før kurset starter. Du kan også velge å betale med kredittkort.

 • Er det medreknet mat i kursavgiften?

  Hvis kurset varer en dag (eller mer), blir det alltid servert lunsj til kursdeltakerne. Normalt er det også forfriskninger i pausene og kaffe eller te tilgjengelig gjennom kurset.

 • Får jeg kursbevis?

  Ja. Du får kursbevis på alle kurs. 

 • Hvordan overnatter jeg?
Du må bestille hotellrom selv. Vi har ofte avtaler med gode priser på hotellovernatting på stedene vi holder kurs. Ta kontakt med et av disse så får du nok et godt tilbud.